usi interior. Vaslui

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
Producator:   Ama Fashion
Comerciant:   Ana 4 You
Data actualizarii:   20 Octombrie 2017
Pret produs:
Nespecificat
Detalii despre usi interior gasiti pe magazinul online www.ana4you.ro. Pretul de Nespecificat lei sau disponibilitatea ofertei la ultima actualizare facuta in data de 20 Octombrie 2017 poate fi diferit(a) pe site-ul comerciantului.

Descriere usi interior

CONSTRUCTIA CANATULUI Miezul canatului de usa este un fagure de stabilizare sau PAL tubular. Atat rama cat si miezul sunt acoperite pe ambele parti cu placa MFA. Canaturile sunt disponibile fie in varianta cu sticla,fie cu panouri (placi de 8 mm grosime). PROFILUL CANATULUI Profilul muchiei canatului’’k”. Canaturile usii,atat cele laterale cat si cel superior,sunt finisate cu banda laminata in nuanta canatului. FINISAJUL SUPRAFETEI Canatul de usa este acoperit cu folie DÉCOR. Rama geamului este acoperita cu folie in nuana canatului. MODELUL Usi simple si duble- toate modelele.. Usile pot fi executate in varianta pentru usi glisante fara balamale si fara falt,in partea interioara avand un canal de ghidaj la elementul montat pe podea. ACCESORII INCLUSE IN PRET -  Trei balamale cu stift-  Broasca cu cheie simpla-  Geam satinat-  Maner tip scoica pentru usi glisante CULORI DISPONIBILE Folie DÉCOR : alb,wenge,nuc,stejar,fab cires DIMENSIUNILE CANATULUI Usi intr-un canat : 60,70,80,90In doua canaturi  : 120 – 180 TOCURI DISPONIBILE Toc de usa ECO cu latimea constanta de 5 cm si 10 cmToc de usa fix semirotund cu latimea constanta de 9 cmToc de usa mdf reglabil 8-50cmToc de usa metalic reglabil 9.5 – 29.5 cmToc de usa metalic de colt  de 5 cm si 10 cm
Pretul si conditiile de transport ale Ana 4 You
Livrarea produselor comandate pe www.ana4you.ro
Despre magazinul online Ana 4 You
Compania Ana 4 You este importator direct si comercializeaza usi metalice pentru exterior, usi pentru interior din lemn masiv si usi placate cu MDF / HDF. In showroom-urile noastre veti putea admira cele mai noi modele de usi din import sau autohtone. Va invitam sa le admirati si sa alegeti modelul care vi se potriveste: aveti de ales din gama variata de modele, dimensiuni si culori, la preturi fara concurenta.
Va recomandam si alte oferte din categoria usilor de interior
In portalul Vaslui sunt prezente 4 oferte din care va puteti face planuri pentru a cumpara usa potrivita. Click aici pentru a vedea toate produsele.

Pret: Nespecificat
Pret: Nespecificat
Ce magazine va recomandam pentru a achizitiona usile de interior?
Pentru achizitionarea unei usi de intrior va recomandam 2 magazine online. Gasiti mai jos detalii privind oferat magazinelor, preturile practicate, costurile de transport si timpul de livrare.
Mergi la inceputul articolului:
usi interior .
SomProduct
SomProduct
SomProduct
SomProduct
mycloset.ro